När du börjar på Visual Magic blir du samtidigt en del i något större, en community av likasinnade VFX-artister över hela världen. Under studietiden och våra studiebesök kommer du att få möjlighet att bygga upp ett imponerande nätverk av branschverksamma personer.

En viktig del i nätverkandet och din attraktivitet bland företagen är den portfolio som du får hjälp att bygga upp under utbildningstiden. Här stöttar vi dig på alla sätt med konstruktiv kritik och hjälp att polera slutresultatet. Detta gynnar både dig och oss, då de resultat du visar upp för omvärlden hjälper till att stärka utbildningens rykte och öka branschens intresse.

Notering: Foto från när vi hade besök av ikonerna C B Cebulski (Marvels chefredaktör) och Fredrik Malmberg (en av grundarna till den svenska spelindustrin).