Visual Magic är betydligt mer än bara en VFX-utbildning. Vi erbjuder branschdesignad studionära färdighetsträning. Hos oss får du spendera dagarna med världsledande artister och lära dig yrket i projektform, inte sällan i produktioner som sedan kan ses på vita duken eller i kommersiella spel.

Här lär du dig hur jobbet görs, dvs hur man arbetar i en verklig studiomiljö för att skapa VFX-produktioner i absolut världsklass. Vi fokuserar på dina färdigheter med dagliga genomgångar och bedömningar av vad du presterat i stället för teoretiska betyg i slutet av en termin. På så sätt får du kontinuerlig hjälp att justera dina arbetssätt och prestationer.

Vi samarbetar med branschen och befinner oss i teknikens absoluta framkant, med stor fokus på virtual production, realtidsanimation, scriptade lösningar (Technical Artist) och motion capture. Det du får göra hos oss är väldigt eftertraktade färdigheter ute i arbetslivet.