Det kommunala bostadsföretaget Skebo garanterar boende för alla som studerar hos oss!
Bostadsgarantin innebär att du som studerande får förtur till en hyreslägenhet – du slipper alltså oroa dig vad gäller boende!

Nära vackra Skellefteälven, några hundra meter från centrum, hittar du Campus Skellefteå. Det kommunala bostadsföretaget Skebo förmedlar allt från rum i korridor till vanliga lägenheter i områdena Älvsbacka, Sörböle och Anderstorp – alla inom gångavstånd till Campus. De flesta studentbostäderna är delvis möblerade. Internet, kabel-TV och IP-telefoni ingår i hyran.

Så här gör du för att boka ditt boende:

Skebo lägger ut studentlägenheterna i början på sommaren – och de bästa lägena går åt fort.
Så fort du fått ditt antagningsbesked ska du därför gå direkt till Skebo Student – https://www.skebo.se/artikel/student-3 för att boka din lägenhet!

Nycklar hämtas på Skebos kontor. OBS: Skebo har sommarstängt vissa veckor.

Eventuella frågor hänvisas till Ylva Almström på Skebo: ylva.almstrom@skebo.se

Även om alla garanteras ett boende så är det viktigt att boka sitt studentrum så fort man fått sitt antagningsbesked. De bästa lägenheterna går åt snabbt – och i värsta fall kan man annars måsta ta ett tillfälligt boende i början på terminen innan man fått tillgång till studentlägenheten.