Det kommunala bostadsföretaget Skebo garanterar boende för alla som studerar hos oss!
Bostadsgarantin innebär att du som studerande får förtur till en hyreslägenhet – du slipper alltså oroa dig vad gäller boende!

Nära vackra Skellefteälven, några hundra meter från centrum, hittar du Campus Skellefteå. Det kommunala bostadsföretaget Skebo förmedlar allt från rum i korridor till vanliga lägenheter i områdena Älvsbacka, Sörböle och Anderstorp – alla inom gångavstånd till Campus. De flesta studentbostäderna är delvis möblerade. Internet, kabel-TV och IP-telefoni ingår i hyran. Dessutom: juni och juli är hyresfria. Hur bra är inte det?

Så här gör du för att boka ditt boende:

Skebo lägger ut studentlägenheterna i början på sommaren – och de bästa lägena går åt fort.
Så fort du fått ditt antagningsbesked ska du därför gå direkt till Skebo Student – https://www.skebo.se/artikel/student-3 för att boka din lägenhet!

Nycklar hämtas på Skebos kontor. OBS: Skebo har sommarstängt vissa veckor.

Eventuella frågor hänvisas till Ylva Almström på Skebo: ylva.almstrom@skebo.se

Då alla garanteras ett boende så finns det ingen anledning att boka upp sig för ett specifikt studentrum förrän man fått sitt antagningsbesked. Kontrakt kan nämligen skrivas först när man blivit antagen. Tillfälligt boende i väntan på ett permanent rum kan förekomma.