Tack vare kommunala bostadsföretaget Skebo kan vi garantera boende till alla som vill studera hos oss! Bostadsgarantin innebär att du som studerande får förtur till en hyreslägenhet – du slipper alltså oroa dig vad gäller boende!

Nära vackra Skellefteälven, knappt en kilometer från centrum, hittar du Campus Skellefteå. Det kommunala bostadsföretaget Skebo förmedlar allt från rum i korridor till vanliga lägenheter i områdena Älvsbacka, Sörböle och Anderstorp – alla inom gångavstånd till Campus. De flesta studentbostäderna är delvis möblerade. Internet, kabel-TV och IP-telefoni ingår i hyran. Dessutom: juni och juli är hyresfria. Hur bra?

Så här gör du för att boka ditt boende:

Skebo lägger ut studentlägenheterna i början på sommaren. Gå direkt till Skebo Student för att läsa mer och boka din lägenhet!

Nycklar hämtas på Skebos kontor. OBS: Skebo har sommarstängt vissa veckor.

Eventuella frågor hänvisas till Ylva Almström på Skebo: ylva.almstrom@skebo.se

Då alla garanteras ett boende så finns det ingen anledning att boka upp sig för ett specifikt studentrum förrän man fått sitt antagningsbesked. Kontrakt kan nämligen skrivas först när man blivit antagen. Tillfälligt boende i väntan på ett permanent rum kan förekomma.

Skellefteå

Välkommen till en stad med en stor spelkultur! Redan sedan 90-talet har det bedrivits spelutbildningar i denna vackra kuststad i norra Västerbotten. Varje år arrangeras spelfestivalen Nordsken, norra Skandinaviens största spelevent. Trivs du i naturen så bjuder Skellefteå på en stor bredd aktiviteter. Vad sägs om laxfiske, höghöjdsbana eller snowboardåkning? Oavsett intresse så finns det mycket att hitta på under fritiden – och med ett campus där drygt 500 studenter pluggar något spel- och/eller filmrelaterat kommer du inte ha något problem med att hitta likasinnade. Läs mer om studentkulturen << här! >> Välkommen hit!