Vi är måna om ditt välmående, din hälsa och att du får en bra studietid, därför erbjuds bland annat kostnadsfria träningsmöjligheter och, via studentföreningen, aktiviteter med alltifrån spel- och filmkvällar till live-spelningar i studentpuben.

Campus Skellefteå ligger ett stenkast från centrum och sträcker sig ned till Skellefte älv där du kan ta en löptur eller fiska lax, gratis. På Campusområdet finns även en stor sporthall och en av de finaste Budo-sportanläggningarna utanför Japan, Skellefteå Budokan, där du kan träna ett tiotal olika japanska kampsporter.

Studentföreningen på Campus står redo och kommer att välkomna dig in i sin gemenskap med sedvanligt studentliv…

Nordsken, norra Europas största festival för spel, kultur och kreativitet, arrangeras varje år i Skellefteå och där finns det alla möjligheter att engagera sig i produktionen – eller bara flyta runt som besökare.

Arctic Game Lab, Sveriges snabbast växande spelkluster, finns representerade på Campusområdet med ett tiotal grafik- och spelföretag som är i ständigt behov av nyrekryteringar och därför gärna lär känna dig. En bra möjlighet att bredda ditt kontaktnät och tjäna extra.