Vi är måna om ditt välmående, din hälsa och att du får en bra studietid, därför erbjuds bland annat kostnadsfria träningsmöjligheter. Via studentföreningen erbjuds även en mängd aktiviteter – allt ifrån spel- och filmkvällar till live-spelningar på studentpuben.

Campus Skellefteå ligger ett stenkast från centrum och sträcker sig ned till Skellefteälven. Där kan du ta en löptur eller varför inte fiska lax – helt gratis. På Campusområdet finns även en stor sporthall och en av de finaste Budo-sportanläggningarna utanför Japan – Skellefteå Budokan – där du kan träna ett tiotal olika japanska kampsporter.

Studentföreningen på Campus står redo och kommer att välkomna dig in i sin gemenskap av sedvanligt studentliv, med allt vad det innebär.

Nordsken, norra Europas största festival för spel, kultur och kreativitet, arrangeras varje år i Skellefteå. Om du vill så finns det stora möjligheter att engagera sig i produktionen – eller att bara flyta runt som besökare om du hellre föredrar det.

Arctic Game Lab, Sveriges snabbast växande spelkluster, finns representerade på Campusområdet. Med ett tiotal grafik- och spelföretag på plats, som är i ständigt behov av nyrekryteringar, vill de gärna lära känna dig. En bra möjlighet att bredda ditt kontaktnät och tjäna extra.

Campus Skellefteå bjuder, utöver utbildningar i världsklass, också på en rik fritid. Här är du alltid välkommen.

Behöver du hjälp med boende? Alla våra studenter garanteras bostad. << Läs mer här >>